Taito Uusimaa
Taito Uusimaa
Share/Bookmark/Subscribe

Hyvinkään Aiku-Helmi

Taito-käsityökoulu Hyvinkään Aiku-Helmi

Villa Arttu
Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää
helmi(at)taitouusimaa.fi 
(050) 4354 426

HAKU ENSI LUKUVUODEN RYHMIIN KÄYNNISSÄ! KYSY VAPAITA PAIKKOJA.

Aikuisten käsityökoulu alkaa viikolla 36.

Opetusryhmät:
ti, ke ja to klo 18.00-21.15, tarvittaessa vaihtoehtoisesti lauantaisin

Lukukausimaksu:
165 €, lisäksi tulevat materiaalikulut. Lukukausimaksut laskutetaan lukukausittain (syyslukukausi/kevätlukukausi). Materiaalimaksut laskutetaan kevätlukukauden päätyttyä

UUTTA HELMISSÄ:

Aikuisten ja nuorten (+15v.) cosplay- ja fantasia-asu-työpaja cossaajille, larppaajille ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneet hauskoista asuprojekteista. Ryhmä kokoontuu neljänä lauantaina (15.9., 13.10., 10.11., 8.12.) klo 10-15.15. Hyvinkäällä Villa Artun käsityöluokassa, Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää. Työpajan hinta on 90 € + materiaalimaksu, joka määräytyy käytettyjen materiaalien mukaan. Käytämme paljon kierrätysmateriaaleja.

Mukaan voivat tulla niin aloittelijat kuin pidemmälle ehtineet. Mukana voi olla valmis esikuva asulle tai sen voi suunnitella itse. Pajassa ratkotaan rakenne-, materiaali- ja toteutusongelmia yhdessä. 

Tule mukaan yhdessä muiden samanhenkisten kanssa ideoimaan, tekemään uutta ja jakamaan kokemuksia!

Sähköinen ilmoittautumislomake löytyy valikosta OPPILASHAKU.

 

 

Syksystä 2018 alkaen Taito käsityö- ja muotoilukoulu Helmi noudattaa uutta opetussuunnitelmaa. Kansalliset opetussuunnitelman perusteet löytyvät: www.oph.fi

Opetukseen sisältyvien perusopintojen laajuus on 800 oppituntia ja syventävien opintojen 500 oppituntia, yhteensä 1300 laskennallista tuntia. Aikuisten opinnoissa perusopintojen kesto on noin neljä vuotta, 100 oh/vuosi.


Opintojen aikana tutustutaan laajasti erilaisiin käsityön materiaaleihin sekä tekniikoihin. Lisäksi panostamme opinnoissa oman työn suunnitteluun ja itseilmaisun kehittämiseen. Opinnot sisältävät lähiopetuksen lisäksi itsenäistä työskentelyä, projektipäiviä sekä työpajavierailuja.

Käsityön taiteen opiskelu Aiku-Helmissä sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kädellä tekemisestä, muotoilusta ja itsensä kehittämisestä. Sen myötä saa lisäosaamista omaan työhönsä ja se laajentaa harrastusmahdollisuuksia.


Lisätietoja aikuisten käsityökoulutoiminnasta antaa

rehtori Erja Haavisto, p. 050-435 4426

erja.haavisto@taitouusimaa.fi

 

Opintokeskus Sivis tukee aikuisten käsityökoulutoimintaa.