Taito Uusimaa
Taito Uusimaa
Share/Bookmark/Subscribe

Tuusula

Taito käsityö- ja muotoilukoulu Etelä-Suomi

AIKUISTEN OPETUSRYHMÄT TUUSULASSA

Taitokeskus Hyrylä
Hyryläntie 12, 04300 Tuusula

hyryla(at)taitoetelasuomi.fi

050-468 5649

 

HUOMIO! ILMOITTAUTUMINEN KÄSITYÖKOULUUN ON MUUTTUNUT!

Oppilaat, jotka jo opiskelevat käsityökoulussa, saavat 15.4. sähköpostilla tunnukset, joilla pääsee ilmoittautumaan ensi lukuvuodeksi.

Uusien oppilaiden ilmoittautumiseen pääsee tästä: taitoetelasuomi.eepos.fi

 

Taito käsityö- ja muotoilukoulu aloitti toimintansa syyskuussa 2010 Hyrylän Taitokeskuksessa. Opetusryhmiä on kaksi, jotka kokoontuvat kerran viikossa maanantaisin ja tiistaisin klo 18-21.15, tarvittaessa vaihtoehtoisesti lauantaisin. Opinnot sisältävät myös itsenäistä työskentelyä, projektipäiviä sekä työpajavierailuja.

 

Lukukausimaksu on 170 €, lisäksi tulevat materiaalikulut.Syksystä 2018 alkaen Taito käsityö- ja muotoilukoulu Etelä-Suomi noudattaa uutta opetussuunnitelmaa. Kansalliset opetussuunnitelman perusteet löytyvät: www.oph.fi

Käsityön taiteen opintojen laskennallinen laajuus on 1300 laskennallista tuntia ja ne koostuvat perus- ja syventävistä opinnoista. Perusopinnot kestävät noin neljä vuotta, 100 oh/vuosi.  Opinnoissa keskitytään oman työn suunnitteluun ja toteuttamiseen valmiiksi tuotteiksi. Tutustumme laaja-alaisesti ja pitkäjänteisesti käsityön tekniikoihin, työvälineisiin ja materiaaleihin. Pääpaino opetuksessa on oman ilmaisukyvyn ja ongelmanratkaisutaitojen kehittämisessä.


Käsityön taiteen perusopintojen avulla voit täydentää osaamistasi työelämässä tai nauttia laaja-alaisesta käsityöharrastuksesta samanhenkisessä seurassa. Käsityön taiteen opiskelu soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita käsin tekemisestä, muotoilusta ja monipuolisesta työskentelystä.

 

Kysy tarkempia tietoja sähköpostilla:

hyryla(at)taitoetelasuomi.fi tai erja.haavisto(at)taitoetelasuomi.fi

 

 

Opintokeskus Sivis tukee aikuisten käsityökoulutoimintaa.