Taito Uusimaa
Taito Uusimaa
Share/Bookmark/Subscribe

Tuusulan Aiku-Helmi

Taito käsityö- ja muotoilukoulu Tuusulan Aiku-Helmi

Hyrylän käsityökeskus
Hyryläntie 12, 04300 Tuusula
hyryla(at)taitouusimaa.fi

(050)4685 649

HAKU ENSI LUKUVUODEN RYHMIIN ALKAA 18.4.2018!

Tuusulan Aiku-Helmi aloitti toimintansa syyskuussa 2010 Hyrylän käsityökeskuksessa. Opetusryhmiä on kaksi, jotka kokoontuvat kerran viikossa maanantaisin ja tiistaisin klo 18-21.15, tarvittaessa vaihtoehtoisesti lauantaisin. Opinnot sisältävät myös itsenäistä työskentelyä, projektipäiviä sekä työpajavierailuja.

 

Lukukausimaksu on 165 €, lisäksi tulevat materiaalikulut.

Syksystä 2018 alkaen Taito käsityö- ja muotoilukoulu Helmi noudattaa uutta opetussuunnitelmaa. Kansalliset opetussuunnitelman perusteet löytyvät: www.oph.fi

Käsityön taiteen opintojen laskennallinen laajuus on 1300 laskennallista tuntia ja ne koostuvat perus- ja syventävistä opinnoista. Perusopinnot kestävät noin neljä vuotta, 100 oh/vuosi.  Opinnoissa keskitytään oman työn suunnitteluun ja toteuttamiseen valmiiksi tuotteiksi. Tutustumme laaja-alaisesti ja pitkäjänteisesti käsityön tekniikoihin, työvälineisiin ja materiaaleihin. Pääpaino opetuksessa on oman ilmaisukyvyn ja ongelmanratkaisutaitojen kehittämisessä.


Aiku-Helmin avulla voit täydentää osaamistasi työelämässä tai nauttia laaja-alaisesta käsityöharrastuksesta samanhenkisessä seurassa. Käsityön taiteen opiskelu Aiku-Helmissä soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita käsin tekemisestä, muotoilusta ja monipuolisesta työskentelystä.

 

Kysy tarkempia tietoja sähköpostilla
hyryla(at)taitouusimaa.fi tai erja.haavisto@taitouusimaa.fi