Taito Uusimaa
Taito Uusimaa
Share/Bookmark/Subscribe

Tuusulan Aiku-Helmi

Taito käsityö- ja muotoilukoulu Tuusulan Aiku-Helmi

Hyrylän käsityökeskus
Hyryläntie 12, 04300 Tuusula
hyryla(at)taitouusimaa.fi

(050)4685 649

 

Tuusulan Aiku-Helmi aloitti toimintansa syyskuussa 2010 Hyrylän käsityökeskuksessa. Opetusryhmiä on kaksi, jotka kokoontuvat kerran viikossa maanantaisin ja tiistaisin klo 18-21.15, tarvittaessa vaihtoehtoisesti lauantaisin. Opinnot sisältävät myös itsenäistä työskentelyä, projektipäiviä sekä työpajavierailuja.

 

Lukukausimaksu on 160 €, lisäksi tulevat materiaalikulut.

Käsityön taiteen perusopetuksen perusopintojen laajuus on 540 tuntia ja ne kestävät noin neljä vuotta. Opinnoissa keskitytään oman työn suunnitteluun ja toteuttamiseen valmiiksi tuotteiksi. Tutustumme laaja-alaisesti ja pitkäjänteisesti käsityön tekniikoihin, työvälineisiin ja materiaaleihin. Pääpaino opetuksessa on oman ilmaisukyvyn ja ongelmanratkaisutaitojen kehittämisessä.

Aiku-Helmin avulla voit täydentää osaamistasi työelämässä tai nauttia laaja-alaisesta käsityöharrastuksesta samanhenkisessä seurassa. Käsityön taiteen opiskelu Aiku-Helmissä soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita käsin tekemisestä, muotoilusta ja monipuolisesta työskentelystä.Kysy tarkempia tietoja sähköpostilla
hyryla(at)taitouusimaa.fi tai erja.haavisto@taitouusimaa.fi