Taito Uusimaa
Taito Uusimaa
Share/Bookmark/Subscribe
 
19.01.2019

Käsityölauantai


Käsityölauantai 19.1. klo 10-13. Esittelemme kevään Taitokursseja ja -pajoja sekä KUTOMOn tarjontaa. Valmistamme tupsuriipusta, materiaalimaksu. Kurssitarjous: päivän aikana taitokurssille tai -pajaan ilmoittautuneet kaksi yhden hinnalla. Kutomon tarjous: kaksi yhden hinnalla kutomaan kahtena päivänä, varaa aika käsityölauantaina. Kaikki ontelokuteet -20 %. Kudonta on vuoden käsityötekniikka. Kutoa voi ilman kangaspuitakin. Päivä jatkuu Kudottu rannekoru -taitokurssilla klo 13-16. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: taitokurssit ja -pajat. Tervetuloa!

 

 

Klaukkalan tapahtumat

Ilmoittautuminen
Sähköpostiini*
Roskapostituksen estämiseksi pyydämme sinua ystävällisesti täyttämään oheiseen kenttään kuvassa näkyvät pikkukirjaimet, kiitos.
Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu maksetaan ennen kurssin alkua käsityökeskukseen. Peruutukset viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa peritään koko kurssimaksu. Sairaustapauksessa maksu peruutetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, jos peruutus tehdään myöhässä. Kurssimaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää kurssin. Opetustunnin pituus on 45 min.