Taito Uusimaa
Taito Uusimaa
Share/Bookmark/Subscribe
 
27.02.2019

Kurssi: ILONA-koulutus

Keskiviikkoisin 27.2./6.3./13.3./20.3./27.3., 20 oh, klo 17.30-20.45, 60 € + materiaalit käytön mukaan. Kurssi on kaikille avoin pitkäkestoinen kurssi, jolla tehdään käsitöitä monipuolisesti eri tekniikoilla ja materiaaleilla. Kirjansidonta ja kevään mallistosta esim. Terho-säilytin, Punottu kori, Langan maalaus, Rosee-kukka, Nuotta-kassi, Kudottu kori. Aiheet voi valita oman mielenkiinnon mukaan.


Kurssilla opetellaan erilaisia tekniikoita ja tutustutaan erilaisiin materiaaleihin. Voit keskittyä muutamaan tekniikkaan tai kokeilla useampia. Voit osallistua vain yhteen aiheeseen, esim. 2 iltaa, kurssimaksu 33 € (Kirjansidonta, Terho-säilytin, Punottu kori) tai 1 ilta, kurssimaksu 30 € (Langan maalaus, Rosee-kukka). Materiaaleja voi ostaa taitokeskuksesta tai tuoda omia. Ennakkoilmoittautuminen. 

Havukosken kurssit

Ilmoittautuminen
Sähköpostiini*
Roskapostituksen estämiseksi pyydämme sinua ystävällisesti täyttämään oheiseen kenttään kuvassa näkyvät pikkukirjaimet, kiitos.
Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu maksetaan ennen kurssin alkua käsityökeskukseen. Peruutukset viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa peritään koko kurssimaksu. Sairaustapauksessa maksu peruutetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, jos peruutus tehdään myöhässä. Kurssimaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää kurssin. Opetustunnin pituus on 45 min.