Taito Uusimaa
Taito Uusimaa
Share/Bookmark/Subscribe
 
16.10.2018

Taitokurssi: Kurkkaa KUTOMOon - startti kankaankudontaan

Viivästyneen remontin vuoksi uusi aika on ti 16.10. klo 17.30-19, 2 oh, kurssi on maksuton. Mietitkö, miten käsityökeskuksessa toimitaan, miten pärjäät yksin KUTOMOssa ja onko kankaankutominen vaikeaa ? Kaikkiin näihin ja moneen muuhunkin kysymykseen saat vastauksen tämän yhden illan aikana. Tule tutustumaan syksyn loimiin ja kertomaan omat toiveesi.


Tutustutaan kangaspuihin ja kudontavälineistöön, mahdollisiin ongelmatilanteisiin ja niistä selviytymiseen. Syksyn loimet, Taitokurssit ja Taitopajat esittelyssä. Ennakkoilmoittautuminen.

Korson kurssit

Ilmoittautuminen
Sähköpostiini*
Roskapostituksen estämiseksi pyydämme sinua ystävällisesti täyttämään oheiseen kenttään kuvassa näkyvät pikkukirjaimet, kiitos.
Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu maksetaan ennen kurssin alkua käsityökeskukseen. Peruutukset viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa peritään koko kurssimaksu. Sairaustapauksessa maksu peruutetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, jos peruutus tehdään myöhässä. Kurssimaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää kurssin. Opetustunnin pituus on 45 min.