Taito Uusimaa
Taito Uusimaa
Share/Bookmark/Subscribe
 
28.02.2019

Kurssi: ILONA-koulutus

Käsityökerho, jossa valmistetaan käsitöitä monipuolisesti eri tekniikoilla ja materiaaleilla. Torstaisin 28.2., 14.3., 21.3. ja 28.3. klo 17.30-20.30 sekä lauantaina 16.3. klo 10-14.15, 20 oh, 60 € ja materiaalimaksu.


Kudomme kehyksessä trendikkäitä miniseinätekstiilejä ja miniryijyjä. Kehyksen saa lainaksi taitokeskuksesta. Vaihtoehtoisesti voi valmistaa jonkin makramee työn esim. amppelin, pöllön, seinätekstiilin tai makrameesulkia. 

Maalaamme kankaita esim. aurinkomaalauksella ja reaktiiviväreillä. Halutessa kankaiden kuviointia voi jatkaa mm. leimasinpainannalla, kirjonnoilla ja aplikoinneilla. Taitokeskuksessa on myytävänä maalaamiseen pehmeää huivipellavaa.

Valmistamme verkkokasseja verkonpunontatekniikalla ja valamme keväisiä kapearaitaisia räsymattokynttilöitä. 

Kysy kurssin tarkempaa ohjelmaa ja kuvia valmistettavista töistä.

hiekkaharju@taitoetelasuomi.fi

 

 

 

Hiekkaharjun kurssit

Ilmoittautuminen
Sähköpostiini*
Roskapostituksen estämiseksi pyydämme sinua ystävällisesti täyttämään oheiseen kenttään kuvassa näkyvät pikkukirjaimet, kiitos.
Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu maksetaan ennen kurssin alkua käsityökeskukseen. Peruutukset viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa peritään koko kurssimaksu. Sairaustapauksessa maksu peruutetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, jos peruutus tehdään myöhässä. Kurssimaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää kurssin. Opetustunnin pituus on 45 min.