Taito Uusimaa
Taito Uusimaa
Share/Bookmark/Subscribe
 
07.02.2019

Kurssi: ILONA-koulutus

Pitkäkestoinen käsityöklubi, jossa valmistetaan käsitöitä monipuolisesti eri tekniikoilla ja materiaaleilla. Torstaisin 7.2., 14.2., 28.2., 14.3., 21.3. ja 28.3. klo 17.30-20.30 sekä lauantaina 9.3. klo 10-15.15, 30 oh, 80 € ja materiaalimaksu.


Kudomme kudontakehyksessä trendikkäitä miniseinätekstiilejä ja miniryijyjä. Kehyksen saa lainaksi taitokeskuksesta. Vaihtoehtoisesti voi valmistaa jonkin makramee työn esim. amppelin, pöllön tai seinätekstiilin. 

Shiborivärjäämme kankaita ja maalaamme villalankoja. Halutessa kankaiden kuviointia voi jatkaa mm. maalaamalla, leimasinpainannalla, kirjonnoilla ja aplikoinneilla. Jos et halua värjätä, voit kokeilla jotakin kankaanmaalaustekniikkaa. Käsityökeskuksessa on myytävänä värjäykseen ja maalaamiseen pehmeätä huivipellavaa.

Valmistamme kasseja verkonpunontatekniikalla ja valamme keväisiä kapearaitaisia räsymattokynttilöitä. 

Jos neljä vuotta kestävät aikuisten käsityökouluopinnot tuntuvat liian pitkiltä niin tämä on juuri sopiva vaihtoehto. Kurssi soveltuu myös jo käsityökouluopinnot suorittaneille.

Kysy kurssin tarkempaa ohjelmaa ja kuvia valmistettavista töistä.

hiekkaharju@taitouusimaa.fi

 

 

 

Hiekkaharjun kurssit

Ilmoittautuminen
Sähköpostiini*
Roskapostituksen estämiseksi pyydämme sinua ystävällisesti täyttämään oheiseen kenttään kuvassa näkyvät pikkukirjaimet, kiitos.
Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu maksetaan ennen kurssin alkua käsityökeskukseen. Peruutukset viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa peritään koko kurssimaksu. Sairaustapauksessa maksu peruutetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, jos peruutus tehdään myöhässä. Kurssimaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää kurssin. Opetustunnin pituus on 45 min.