Taito Uusimaa
Taito Uusimaa
Share/Bookmark/Subscribe
 
05.10.2018

Taitokurssi: Viikonloppukudonta

Pe 5.10. klo 17.30-20 ja la 6.10. klo 10-14.30, 8 oh, 34 € + materiaalit. Kurssi on tarkoitettu Sinulle joka et pääse arkena aloittamaan kutomista. Loimet on rakennettu valmiiksi ja ilmoittautumisen yhteydessä varataan kangaspuut. Kudomme mattoa, keittiöpyyhe/laudeliinaa, huopaa, poppanaa ym.


Perjantaina käydään läpi kudontaan liittyviä asioita, suunnitellaan ja aloitetaan oma työ. Lauantaina jatketaan kudontaa ja ohjaaja on paikalla opastamassa. Sunnuntai on itsenäistä työskentelyä. Materiaaleja voi ostaa taitokeskuksesta. Ennakkoilmoittautuminen.

Korson kurssit

Ilmoittautuminen
Sähköpostiini*
Roskapostituksen estämiseksi pyydämme sinua ystävällisesti täyttämään oheiseen kenttään kuvassa näkyvät pikkukirjaimet, kiitos.
Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu maksetaan ennen kurssin alkua käsityökeskukseen. Peruutukset viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa peritään koko kurssimaksu. Sairaustapauksessa maksu peruutetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, jos peruutus tehdään myöhässä. Kurssimaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää kurssin. Opetustunnin pituus on 45 min.