Taito Uusimaa
Taito Uusimaa
Share/Bookmark/Subscribe
 
30.10.2018

Taitopaja: Kirjottu rasian kansi, pannunalunen tai koru

Ti 30.10., klo 15-20, startit klo 15 ja 18. Taitokortilla tai 14 € /paja + materiaalit. Haluatko oppia kirjonnan peruspistoja. Kirjomme rasian kannen, korun tai pannunalusen.


Maalaamme puurasian, suunnittelemme ja kirjomme paksulla langalla tai silkkinauhalla kanteen omat kuviot. Kirjomme reikähuovalle paksulla villalangalla pannunalusen. Kirjottu rannekoru/rintaneula tai nappi. Mukaan voit ottaa omat tarvikkeet tai varata etukäteen käsityökeskuksesta. Materiaaleja voi ostaa taitokeskuksessa. Ennakkoilmoittautuminen.

Korson kurssit

Ilmoittautuminen
Sähköpostiini*
Roskapostituksen estämiseksi pyydämme sinua ystävällisesti täyttämään oheiseen kenttään kuvassa näkyvät pikkukirjaimet, kiitos.
Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu maksetaan ennen kurssin alkua käsityökeskukseen. Peruutukset viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa peritään koko kurssimaksu. Sairaustapauksessa maksu peruutetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, jos peruutus tehdään myöhässä. Kurssimaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää kurssin. Opetustunnin pituus on 45 min.